Neem contact op: +31 (0) 6 53 41 08 45 - Mail: info@pastoriemarie.nl
Thuiskomen in een huis met een ziel.

Onze kamers

Wählen Sie eine unsere erholsame und komfortablen Zimmer

Een overzicht van onze sfeervolle kamers

Wij bieden u een gastvrij welkom bij bed & breakfast Pastorie Marie.  Onze sfeervolle, comfortabele kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Zoals breedbeeld televisie, gratis WiFi, een eigen koffie- en theehoek en een regendouche. U kiest voor logies in de Marie Suite, de Texel- of de Waddenkamer? Bij bed & breakfast Pastorie Marie geniet u altijd van Texelse gastvrijheid en een heerlijk verblijf.

PastorieMarie_Mariesuite

Marie Suite

De Marie Suite ligt op de eerste verdieping van bed en breakfast Pastorie Marie. De suite biedt uitzicht aan zowel zee- als  landzijde. De badkamer beschikt over een ruime regendouche en een heerlijk ruim bad.

Vanaf 129,50 euro per nacht.

Bekijk de kamer→

Waddenkamer

Texelkamer

De Texelkamer ligt op de tweede verdieping van bed en breakfast Pastorie Marie. De ligging is uniek dankzij het uitzicht over kerk en natuurlandschap. U geniet van een sfeervolle inrichting en een badkamer in Texelse stijl.

Vanaf 119,50 euro per nacht.

Bekijk de kamer→

Texelkamer Patorie Marie

Waddenkamer

De Waddenkamer, op de tweede verdieping van bed en breakfast Pastorie Marie, dankt haar naam aan het uitzicht over de Waddenzee. De ruime kamer is stijlvol ingericht.  De badkamer is voorzien van een voortreffelijke regendouche.

Vanaf 119,50 euro per nacht.

Bekijk de kamer→

BewarenBewaren

Back to Top

Vragen of informatie?

Voor vragen of informatie kunt u ons altijd bereiken op: +31 (0) 6 53 41 08 45 of via e-mail: info@pastoriemarie.nl